Faisal


Faisal is de trotste eigenaar van Fit bij Duurstede. Hij zorgt ervoor dat jij je thuis voelt in onze sportschool en staat voor iedereen klaar. Naast de eigenaar is hij een ervaren Personal trainer, geeft hij groepslessen zoals Circuit training en is hij veelal te vinden in de fitness.

Emma


Emma is onze gecertificeerde POWER instructrice. Elke les daagt zij jou uit om jezelf te verbeteren. Bij Emma kun je ook terecht met vragen over fitness en het maken van basistraining schema’s. Hiernaast is zij het aanspreekpunt als het gaat over de administratie.

Irene


Irene is gecertificeerd XCORE-instructrice en geeft elke week vol enthousiasme les. Elke les daagt zij jou weer uit om alles uit jezelf te halen. Als gediplomeerd Voedingscoach kan zij antwoord geven op al jouw vragen omtrent voeding, maar ook met vragen over fitness kun je bij haar terecht.

John


John staat bij ons bekend als de altijd enthousiaste, energieke en motiverende coach. Hij is verantwoordelijk voor de Functional les, waarin hij jou tot het uiterste drijft. Als Personal trainer begeleidt hij jou in het behalen van jouw doelen. Hij weet veel van fitness, maar ook als gediplomeerde Voedingsdeskundige kun je met vragen over voeding bij hem terecht.